"Muške" cipele na ženstveni način

Zanimljive cipele koje neodoljivo podsjećaju na one kakve nosi "snažniji" spol aspolutni su hit ove sezone. Pogledajte kombinacije Mie Kovačić i uvjerite se kako je jednostavna kombinacija sa zanimljivim cipelama uvijek pun pogodak!
Vidi originalni članak

Zanimljive crno bijele cipele nemogu proći nezapaženo. Lijepa Mia Kovačić oba puta iskombinirala ih je crnim dokoljenkama.  Zanimljivo je kako se u obe kombinacije odlučila za bijelu košulju i crnu suknju ali je kombinaciju začinila modnim dodacima i jaknom. Kožna jakna kombinaciju je učinila elegantnijom dok je simpatična široka vesta upotpunila školski look i morao priznati kako izgleda odlično!

cipele

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".