Povratak u prošlost: Najbolji ukrasi za kosu koje smo nekada voljeli

Dodaci za kosu iz 2000. godine vraćaju se u modu, a to najbolje dokazuju i brojni brendovi. Evo nekoliko najboljih stvari koje su ukrašavale našu kosu tada
Vidi originalni članak

Šarene ukosnice, obruči za kosu, scrunchies gumice, razne špangice životinjskog oblika nekada su nosile sve cool cure u gradu, a danas se svi ti trendovi vraćaju. 

Špangice

Metalne špangice obavijene plastikom dolazile su u svim bojama, a često su se nosile tako da boja špangica bude ista kao i boja odjeće.

Gumice za kosu

Debele gumice za kosu bile su tada pravi hit, a dolazile su u raznim bojama dok su neke bile i životinjskog oblika.

Plastične ukosnice

Ukosnice leptiri su bile posvuda. Na kosi ih je moralo biti barem pet, a isto su se kombinirale s odjećom.

Metalne ukosnice

Ove ukosnice nisu služile za pridržavati kosu, već je njihova uloga bila čisto estetska. Bile su šarene i često su se preklapale jedna preko druge.

Mekani obruč

Osim plastičnog, postojao je i mekani obruč za kosu, od mekane tkanine, najčešće pliša koji je na sebi imao razne ukrase.

Kopče

Male ili velike kopčice bile su pravi hit, a i danas se mogu naći u brojnim trgovinama.

Upoznajte Josipu iz Slavonskog Broda koja već četiri godine živi u Münchenu. Ispričala nam je kako se oblače Njemice:

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".