'WAGS-ice' iz devedesetih: Koje su supruge i djevojke bodrile naše Vatrene u Francuskoj?

Prisjetile smo se legendarne 1998. godine i Svjetskog nogometnog prvenstva u Francuskoj te ljepotica koje su bodrile, tad brončane Vatrene
Vidi originalni članak

Svi se sjećaju legendarne 1998. godine kad su naši reprezentativci osvojili broncu na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj. Tko su bile tadašnje WAGSice? Malo smo se prisjetili tko su ljepotice koje su ih tad bodrile s tribina. Neke veze i brakovi su završili, no neke ljubavi i dalje traju! 

Vlatka Prosinečki (39)

Robert i Vlatka Prosinečki nisu bili vjenčani za vrijeme Svjetskog prvenstva, već su se vjenčali godinu dana kasnije. Vlatku nismo imali prigode često viđati u medijima niti na društvenim događanjima, a njihov je brak jedan od rijetkih koji traje još i danas. Imaju dvije kćeri, Leonardu (18) i Robertu (14). Prosinečki je za Gloriju ispričao kako su se upoznali dok je Vlatka bila srednjoškolka, a on već započeo nogometnu karijeru. Sudbonosni se susret dogodio u zagrebačkom kafiću, a vjenčali su se nakon dvije godine veze.  

Leonarda Boban (48)

Zvonimir i Leonarda Boban upoznali su se 1989. godine, a njihova ljubavna priča traje i danas te su jedan od rijetkih parova koji je uspio opstati od davne 1998. godine. Vjenčali su se kod matičara u Milanu 1993. godine, a godinu dana kasnije vjenčali su se na zagrebačkom Gornjem gradu. Prema pisanju 24sata, budući da Leonarda nije mogla ostati trudna, posvojili su četvero djece: Mariju, Gabrijela, Rafaela i Martu, a u studenom 2009. godine ostvarila im se želja te je Leonarda rodila malenu Ružu. 

Jelena Šimić (38)

42-godišnji Dario Šimić vjenčao se s Jelenom Medić 2000. godine, nakon četiri godine veze. Upoznali su se u jednom zagrebačkom klubu, a danas imaju veliku obitelj, čak četiri sina: 14-godišnjeg Roka, 12-godišnjeg Viktora, 11-godišnjeg Nikolasa i trogodišnjeg Davida.

Vanja Horvat (46)

Vanja Horvat bivša je supruga Zorana Mamića. Zoran Mamić s diplomiranom stomatologinjom i poduzetnicom bio je u braku 17 godina, a razveli su se 2010. godine. Upoznali su se davne 1992. godine, kad je Zoran imao 21 godinu, a vjenčali samo godinu dana kasnije u tadašnjem hotelu Intercontinental. Vanja i Zoran imaju dvoje djece: Ninu (25) i Brunu (22), a i ponosni su djed i baka. 

Milana Vlaović (47)

Iako su se razveli prije gotovo sedam godina, upravo je kolumnistica i spisateljica Milana Vlaović bila ta koja je bodrila Gorana Vlaovića na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj davne 1998. godine. Do tad nikad u javnosti nisu dali naslutiti, rastali su se nakon 18 godina braka, a zbog troje djece ostali su u dobrim odnosima. Vjenčali su se jako mladi, imali su tek 21, odnosno 22 godine, koliko je tad imala Milana. Inspirirana životima žena nogometaša, Milana je čak napisala i knjigu "Rašeljka i druge žene" u kojima je opisala pet životnih priča o životu supruga nogometaša izvan granica Hrvatske.

Katarina Marasović

Aljoša i Katarina Asanović vjenčali su se 10 godine prije uspjeha u Francuskoj, davne 1998. godine. U kolovozu prošle godine napustio je zajednički dom zbog "nepomirljivih razlika", no glasine o razvodu nikad nisu potvrđene. Katarina je prije nekoliko godina promijenila prezime na društvenim mrežama iz Asanović u djevojačko Marasović. Zajedno imaju dvoje djece: Antonija (26) i Anamariju (30), inače poznatu modnu dizajnericu. 

Suzana Žunić (48)

Suzana Žunić, nekad Štimac, bivša je Miss Jugoslavije, a ona i Igor vjenčali su se 1990. godine. Brak je potrajao 19 godina, a u njemu su dobili i troje djece. Iako je svojedobno izjavila da je izgubila vjeru u brak, Suzana je danas u braku s košarkašem Damirom Milačićem. 

Marija Cvitanović (42)

Iste godine kad su Vatreni osvojili broncu, vjenčali su se Igor i dizajnerica Marija Cvitanović. Međutim, ni taj brak nije potrajao pa su se rastali nakon 13 godina. I nekoliko godina nakon rastave, vodili su sukobe oko bračne imovine. 

Koji bi poznati glumci glumili naše Vatrene u filmu?

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".