Povratak mode 2000-ih: Evo što nose zvijezde poput Kim Kardashian, Paris Hilton...

Tanki chokeri i velike sunčane naočale, koji su bile hit u to vrijeme, ponovno su se pojavile na modnim pistama i ulicama.
Vidi originalni članak

U modnom svijetu, trendovi se često vrte u krug. U posljednje vrijeme, sve više i više modnih ikona vraća se u modne korijene 2000-ih. Zvijezde poput Kim Kardashian, Paris Hilton i druge poznate ličnosti počele su nositi odjevne predmete koji su bili hit prije više od dva desetljeća.

Nedavno, Kim Kardashian pojavila se u bijeloj majici kratkih rukava s otvorenim ramenima i printom, plave poderane široke traperice niskog struka i svijetloplave štikle s prikladnim Y2K špicastim vrhom. Cijelu je kombinaciju zaokružila crnim sunčanim sunčanim naočalama Rick Owens četvrtastog okvira.

Paris Hilton, poznata po svom glamuroznom stilu, također se vratila u modu iz tog razdoblja, noseći odjevne predmete poput kompleta flis trenirka koji su bili iznimno popularni u 2000-ima, kako piše Vouge.

Modni dodaci također su postali popularni između zvijezda. Tanki chokeri i velike sunčane naočale, koji su bile hit u to vrijeme, ponovno su se pojavile na modnim pistama i ulicama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lele Pons (@lelepons)

Ne samo da su zvijezde vratile 2000-e, već se i modne kuće pridružile trendu, ponovno lansirajući svoje kultne proizvode iz tog razdoblja. Marka Juicy Couture, poznata po svojim uskim trenirkama s velikim natpisima, ponovno se vratila na tržište, a Chanel je lansirao novu kolekciju koja podržava kultne torbe iz 2000-ih.

Košulje i bluze s efektnim uzorcima su uvijek in, evo najljepših modela iz novih kolekcija:

FOTO: Zara Košulja s uzorkom lanca 25,95 EUR FOTO: Zara Bluza s volanima i perjem 25,95 EUR FOTO: Zara Košulja tie-dye uzorka 29,95 EUR FOTO: Zara Košulja s uzorkom 25,95 EUR FOTO: Zara Prugasta košulja 25,95 EUR FOTO: Zara Košulja s točkama 19,95 EUR FOTO: Zara Prugasta košulja 25,95 EUR FOTO: Zara Košulja s uzorkom 25,95 EUR FOTO: Zara Košulja s geometrijskim uzorkom 25,95 EUR FOTO: Zara Bluza s volanima 25,95 EUR FOTO: Zara Bluza s uzorkom 25,95 EUR FOTO: Zara Košulja s geometrijskim uzorkom 27,95 EUR FOTO: Zara Bluza s geometrijskim uzorkom 22,95 EUR

U haljini i čizmama od kože ukrala pažnju: 'Modne trendove prilagođujem svome stilu, nosim samo one koji mi se sviđaju'
S jednim detaljem istaknula se u moru zimskih outfita: 'Pratim trendove, ali ne sviđa mi se sve. Imam svoj stil!'
Topli i zlatni tonovi: Nijanse plave kose koje će biti najpopularnije u 2023.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".