Povratak hita iz 90-ih – zašto su svi ludi za scrunchiesima

U subotu 10. travnja uz Divu i Večernji list pronađite popularne gumice scrunchies.
Vidi originalni članak

Nakon više od dva desetljeća tijekom kojih su bile potpuno zaboravljene, u modu su se konačno vratile najnježnije gumice za kosu – popularno zvane scrunchies.

Otkako ih je Carrie Bradshaw kritizirala u popularnoj seriji „Seks i grad“, njihov se povratak nije očekivao, barem ne u bliskoj budućnosti. Carrie je u poznatom monologu izjavila kako prepoznaje strance u New Yorku upravo po tom, sada megapopularnom modnom dodatku. Sudeći po njezinim riječima – nijedna prava Njujorčanka ne bi ni mrtva nosila scrunchie.

No, Carrie, morat ćemo te razočarati. Posljednjih nekoliko godina te su se gumice za kosu vratile na modni radar, a najveće trendseterice žude za ovim dodatkom. Zahvaljujući najvećim modnim kućama, gumice iz 90- ih vratile su se na luksuzne piste današnjice, a „prave“ Njujorčanke lude za njima. Scrunchiesi će osvježiti svaku frizuru, a brojni su načini kako ih se može kombinirati.

U nastavku donosimo nekoliko ideja:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L A L E T E M O R I (@lale.temori)

Kako bismo obilježili njihov povratak, za vas smo pripremili posebni poklon uz paket magazina Dive i Večernjeg lista. U subotu 10. travnja na kioscima pronađite popularni modni dodatak na dar.

Diademini scrunchiesi dolaze u svilenim, pamučnim i plišanim tkaninama kako bi njegovali i čuvali našu kosu.

Popularni scrunchiesi učinit će tvoj stil jedinstvenim! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".