'Povećana je potražnja za dobrim sakoom i odijelima, a lepršave haljine treba ostaviti za slobodno vrijeme'

Jesen je pred vratima, a i ova će hladna sezona biti u znaku odijela. Njih biraju i zastupnice u Saboru, a stil nakon ljetne stanke, prokomentirala je savjetnica i urednica Dubravka Prpić Znaor.
Vidi originalni članak

Nakon odmora, slijedi povećana potražnja za dobrim sakoom i odijelima. Klasika se vraća na velika saborska vrata pa su klupe u znaku pastela i fine dugmani. Kad su u pitanju krojevi, preferira se onaj lagano strukirani. Dame su naučile lekciju o poslovnom odijevanju, biraju formu iz svijeta bazičnih formi.

Dodatan sklad ističu kombiniranjem boja u stajlingu, to je ono pravilo po kojem silueta djeluje skladno i elegantno. 

Uz fitne sakoe i hlače, tu su i salonke, tako praktičan i bezvremenski model cipele. Lagana potpetica, ne previsoka, na zatvorenoj sandali idealan je modno moment, i to gotovo tijekom čitave godine. Od detalja ističu se simpatične aplikacije na cipelama ili torbama, to je čisto dosta.

Ako su gumbi u zlatnim tonovima, također ih smatramo nakitom - u tom slučaju jedna klasična ogrlica (obično neke emotivne vrijednosti) je dovoljna. Prisutne su i haljine, najbolje su one jednog tona ili s neupadljivom motivima. Kompaktno krojene i lepršave modele ostavit ćemo za slobodno vrijeme. 

U galeriji pogledajte što se nosi u Saboru nakon povratka s ljetne stanke

FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell

 

Spoj haljine i čizama na atraktivnoj frizerki baš dobro izgleda: 'I preko ljeta nosim gležnjače, a imam pet pari kaubojki!'

Koji su najpopularniji parfemi na svijetu? Ovi mirisi iz godine u godinu imaju status najprodavanijih

Dizajnerica čiji stil obožavamo: 'Sama sam sašila odijelo i prsluk, samo za konstrukciju sakoa trebalo mi je 18 sati'

Ona je totalno svoja! Na zagrebačkoj špici dugo nismo vidjeli ovako otkačen i cool stajling

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".