Potražite novi broj Diva Magazina!

Na kioscima uz Večernji list za 14 kuna!
Vidi originalni članak

Novo, blagdansko izdanje Diva magazina napokon je tu! Naslovnicu ovog prosinačkog broja krasi Gina Victoria Damjanović, pjevačica grupe Detour koja ujedno otkriva  kako se snašla u bendu, kako uz dinamičnu karijeru još uspijeva voditi i mušku klapu te zašto žali što se nije rodila u doba slavne jazz dive Elle Fitzgerald

Tema broja je žena, odnosno sva njezina lica. Obitelji nekada i moderne, kao i odnos snaga među članovima te zajednice uvelike su se promijenili, no jedno je ostalo isto: od žene se očekuje da u svim ulogama bude na visini zadatka. Je li to moguće bez žrtve, otkrivaju stvarne žene.

Mjesec raskoši i glamura napokon je ovdje, a pročitajte gdje pronaći i koji su in komadi: šljokice, čipka, smoking odijela i cipele za ples do jutra! Ipak, ni ova najluđa noć u godini ne može proći bez crvenog ruža - ultimativnom "podizaču" samopouzdanja, a u novom broju pročitajte na koje ga načine nositi! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".