Potpuno prozirne Stella McCartney tenisice novi su hit!

Model tenisica Eclypse dizajnerice Stelle McCartney u kratkom roku postao je omiljen među fashionisticama
Vidi originalni članak

Za novu sezonu napravljene su u potpuno prozirnoj varijanti. Glomazne tenisice nosit ćemo i ove godine, ako je vjerovati policama dućana, blogericama i internetu općenito. 

Sve tenisice rade se u Italiji, a možete ih nabaviti u online shopu mytheresa.com. Stoje 490 eura, a ako vam je prva narudžba na toj stranici, dobit ćete 10 posto popusta. Naručite li do 16 sati, narudžba će biti poslana u istom danu i možete je očekivati već sutra. 

Prozirne tenisice nisu baš najpraktičniji model na svijetu. Moguće da će se unutra stvarati kondenzacija pa neće izgledati baš najbolje, no to zaljubljenice u modu ne spriječava. Čak su i stručnjaci upozorili na štetno djelovanje ovakvih modela tenisica ili cipela. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".