Možete li je prepoznati? Adele objavila fotografiju, pratitelji kažu: "Zezaš me, izgledaš nevjerojatno!"

U samo tri sata, njezina je nova objava skupila više od 1,6 milijuna lajkova
Vidi originalni članak

Pjevačica Adele na društvenim se mrežama nije oglasila od prosinca prošle godine da bi danas objavila rođendansku fotografiju kojom je potpuno oduševila pratitelje, a to pokazuje i više od 1,6 milijuna lajkova ispod nove objave, koliko je skupila u samo tri sata. Adele je pokazala fantastičnu figuru poziravši u maloj crnoj haljini s puf rukavima koju je kombinirala s klasičnim crnim salonkama. 

Adele je proslavila 32. rođendan, a ispod fotografije je napisala:

- Hvala svima na ljubavi povodom rođendana. Nadam se da se svi pazite u ovim ludim vremenima. Željela bih zahvaliti svima koji se nalaze na prvoj crti i djelatnicima zbog kojih se osjećamo sigurno dok oni riskiraju svoje živote. Vi ste pravi anđeli. 

Pratitelji su joj u komentarima pisali da izgleda nevjerojatno, a Chrissy Teigen je pitala je li riječ o zafrkanciji.

- Je l' ti to mene zezaš? Izgledaš nevjerojatno, napisala joj je manekenka. 

- Ne možeš se samo ovako pojaviti i ništa ne reći! Trebamo novu glazbu, pisalo je u jednom komentaru, a uz rođendanske čestitke, redali su se komentari o tome koliko je prekrasna. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".