Potpuno nas je oduševila: Od ove divne i cool dame svi možemo puno naučiti o stilu!

Njezin kaput pravi je statement komad u ormaru
Vidi originalni članak

Ova dama koju smo vidjeli na zagrebačkoj špici definitivno ima jednu od najboljih odjevnih kombinacija koju smo u zadnje vrijeme vidjeli.

Ona stvarno zna kako nositi crno od glave do pete - kožne hlače kombinirala je s puloverom i cool nakitom, a tu su i odlične gležnjače sa zakovicama koje su stvarno veliki trend! 

Ipak, glavna zvijezda njezine kombinacije bio je dugački dvobojni kaput koji je pravi statement komad u ormaru - odlično je razigrao outfit, a divna dama stvarno zna kako nositi upečatljive komade!  

 

Kome treba ljubavni savjet? 🙋 Na Trešnjevački plac nismo išli po grincek, već po malo ljubavnih mudrosti! ❤️️ Kako je bilo nekad, kako je sad i što raditi da ljubav traje vječno? Evo što su nam rekle kumice... 😉

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".