Potpuno nas je iznenadila: Severina u prirodnom izdanju izgleda fantastično!

Godine su za nju samo broj
Vidi originalni članak

Severinu najčešće možemo vidjeti u full sređenom izdanju pa nas je fotografija na Instagramu na kojoj je pozirala u potpuno prirodnom izdanju, koji izgleda poput no make up look-a, skroz iznenadila. 

Lijepa je pjevačica nedavno napunila 46 godina, no to se po njezinom licu nimalo ne bi moglo reći. Dodatno su je "pomladili" svijetli pramenovi kojima je potpuno osvježila izgled, a kosu je zakačila kopčom iznad uha i postigla mladenački izgled. Objavom ove fotografije Severina je dokazala da su godine za nju samo broj. 

U samo tri sata od objave fotografije, pjevačica je skupila preko 26 tisuća lajkova, a obožavatelji su je častili komplimentima poput "lijepa", "prekrasna" i "kraljica Balkana".

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".