Potpis domaćeg dvojca za fantastičan look na crvenom tepihu: Inspirirajte se netipičnim stajlingom scenaristice i redateljice

Umjesto glamurozne haljine, Antoneta Alamat Kusijanović za crveni je tepih odabrala kombinirala crne hlače i prsluk-sako s prepoznatljivim Klisab detaljima
Vidi originalni članak

Nakon što je na prvoj večeri Filmskog festivala u Sarajevu pokazala stajling kod kojeg se istaknuo crveni sako s Klisab potpisom, Antoneta Alamat Kusijanović zablistala je u još jednoj kombinaciji s potpisom popularnog hrvatskog modnog dvojca.

Scenaristica i redateljica još je jednom napravila odmak od glamuroznih haljina i crvenim tepihom prošetala u all black kombinaciji. I dok je prve večeri pozornost ukrao ručno oslikan sako u nijansama crvene, karakteristične za Sarajevo Film Festival, a inspiriran bosanskim ćilimima, ovog je puta odabrala elegantan prsluk, odnosno sako s kratko rezanim rukavima.

Sako na jednostruko kopčanje steže se u struku, što je karakterističan potpis Klisaba, a scenaristica i redateljica kombinirala ga je s nekoliko modnih klasika. Odabrala je jednostavne hlače i sandale s remenčićima, dok je torba, zahvaljujući srebrnim dodacima, pravi statement dodatak kolekciji. 

I za završnu večer odabrala je Klisab potpis. Palazzo satenske hlače i crni sako sjajne teksture, ukrašen sigurnosnim iglama i metalnim ringovima još jednom je ostavio dojam modne odvažnosti.

 

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".