Potez ovog frajera nas je oduševio, a djevojke će razumjeti zašto!

Za dobru fotografiju isplati se i sjesti na pod
Vidi originalni članak

Da do dobre fotografije nije lako doći, zna svatko tko se barem jednom našao iza fotografskog objektiva. Ipak, da bi se zadovoljile želje osoba ispred objektiva, valja se naći i na podu, a upravo je tako svoju djevojku fotografirao dečko na Zrinjevcu.

Potrudio se uhvatiti najbolji kut kako bi na fotografiji detalji došli do izražaja, a mi mu bez problema možemo dati titulu pravog "Instagram husbanda" - a svaki muškarac koji fotografira svoju dragu, odnosno njezine odjevne kombinacije, za društvene mreže, zna koliko je tu titulu teško postići. Stoga, njemu svaka čast, a mi se nadamo da će ovaj #ootd pokupiti puno lajkova!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".