Posudite trik Kate Middleton s kojim se lako mogu sakriti naramenice grudnjaka

Složit ćemo se, baš one često znaju narušiti dojam cijele odjevne kombinacije, no stručnjakinja za kraljevski bonton donosi i kraljevski trik koji će riješiti ovaj problem.
Vidi originalni članak

Kate Middleton odlična je modna inspiracija, a posebno volimo kad kombinira dizajnerske sa high street komadima. I dok čekamo njezino novo modno izdanje, doznali smo za super trik s kojim Kate Middleton može nositi haljine i bluze bez straha da će joj se vidjeti ili nazirati naramenice grudnjaka. Složit ćemo se, baš one često znaju narušiti dojam cijele odjevne kombinacije, no Glamour je prenio kraljevski trik koji će riješiti i ovaj problem. 

Myka Meier, stručnjakinja za kraljevski bonton, na svojem je Instagram-profilu podijelila super trik objavivši fotografinju vojvotkije s utrka u Ascotu od prošle godine. Naime, Kate umjesto grudnjaka nosi steznik bez naramenica, a Myka Meier za The Sun je rekla:

- Donje rublje je intimna stvar, a članovima kraljevske obitelji ne smije se dogoditi da budu izloženi pogledima pa postoji nekoliko načina da se sakriju naramenice. Prvi je grudnjak ušiven u haljinu, a drugi je steznik bez naramenica koji može doći i s dodatkom uskih nogavica. Svatko ga može prilagoditi svojem tonu kože pa će definitivno biti nevidljiv ispod odjeće. 

A dok čekamo neke nove odjevne kombinacije, u galeriji se prisjetite Kateinih najboljih izdanja:

FOTO: PIXSELL FOTO: Jane Barlow/PA Images/PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: POOL/Reuters/PIXSELL FOTO: Phil Noble/Press Association/PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".