Postoji dobar razlog zašto Meghan Markle u posljednje vrijeme bira samo tonove ružičaste

Psiholozi tvrde kako time izražava svoju zaljubljenost
Vidi originalni članak

Jako je zanimljivo pratiti stilsku evoluciju Meghan Markle - i prije smo voljeli njezin stil, ali nas oduševljava njezian sofisticiranost sad dok je članica kraljevske obitelji. 

U posljednje vrijeme može se primijetiti kako Meghan nerijetko bira tonove nježno ružičaste boje (koji joj, inače, izvrsno pristaju!), a psiholozi su naveli razlog zašto je tome tako. Naime, prema pisanju Marie Claire, stručnjakinja Karen Haller rekla je kako na podsvjesnoj razini Meghan zapravo komunicira bojama, a ovom želi poručiti da je jako zaljubljena. Ovim nježnim tonovima prenosi se suosjećajna i brižna strana ljubavi, a Haller nije iznenađena time, s obzirom da na to da isto poručuje i govorim tijela s princom Harryjem. 

Iako Meghan u posljednje vrijeme bira nježno ružičastu, i svijetlo plava jako je čest odabir među pripadnicama kraljevske obitelji. Naime, time žele pokazati jedinstvo obitelji, a upravo se ta boja povezuje s odanosti, povjerenjem i mudrošti. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".