Postao viralan: Ovaj 84-godišnji djedica novi je instagramski modni hit!

Naoya Kudo odlučio je svog djeda Tetsuyu oblačiti u luksuzne dizanjerske komade i sve objaviti na Instagramu.
Vidi originalni članak

Stylish je unuk svog djeda odjenuo u svoju dizajnersku odjeću, poput Givenchyja, Burberryja, Guccija i Louisa Vuittona. Simpatični je 84-godišnjak pozirao u svom domu, na plaži i u srednjoj školi u kojoj je nekoć radio kao ravnatelj. 

"Imao je jako puno ideja gdje se želi fotografirati. Ostatak obitelji potpuno je poludio kad su ga vidjeli u ovakvoj odjeći", rekao je Naoya za Buzzfeed. 

 

Unuk je fotografiju sa snimanja podijelio na Twitteru i postala je viralna. Nakon toga napravio je profil na Instagramu, početkom svibnja, a danas Tetsuyu prati preko 100 tisuća ljudi. Cilj mu je napraviti cijelu izložbu fotografija njegovog djeda. 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".