Poslovni styling za čistu peticu: Zamjenica predstojnika Ureda premijera izgleda fantastično!

Tena Mišetić u Banske dvore stigla je u odličnom izdanju
Vidi originalni članak

Manje je - više, a ova je poslovna kombinacija pravi dokaz toga. Tena Mišetić, zamjenica predstojnika Ureda premijera, stigla je u klasičnoj košulji u blijedo plavoj boji, bijeloj plisiranoj suknji i odličnim cipelama koje podsjećaju na legendarni Manolo Blahnik model. 

S ovakvom kombinacijom nema greške, a svi komadi mogu se stilizirati na bezbroj načina. 

Ako trebate inspiraciju za dobar poslovni styling, ovaj možete iskopirati od glave do pete. U ormaru biste uvijek trebali imati jednu dobru košulju, najbolje u bijeloj boji, jer ju možete nositi na sve, a i ovakva plava je odlično rješenje. Plisirane suknje ne izlaze iz mode, a u bijeloj boji, za kasnu jesen, super je odabir. A klasične salonke s midi potpeticom najbolje su rješenje za radni dan, jer ćete u njima lako izdržati dan na nogama. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".