Poslovni look idealan za tople dane: 'Za posao biram crno, bež i bijelo, ali došlo je proljeće pa sam ubacila malo boje'

Od klasičnih je komada napravila elegantan poslovni stajling kojeg je na špici zabilježio fotograf Goran Čižmešija
Vidi originalni članak

Da je u ormar najbolje dodati svevremenske, klasične komade koji nikad ne izlaze iz mode, potvrdila je i pravnica Anja Tubin koja eleganciju ima u malom prstu. Na zagrebačkoj špici fotografirao ju je naš Goran Čižmešija, a odlična je inspiracija za poslovne kombinacije u proljeće.

- Ovo mi je poslovni look. Najčešće za posao biram crno, bež i bijelo, ali došlo je proljeće pa sam ubacila malo boje - otkrila je Anja.

Za šetnju špicom odabrala je klasično poslovno odijelo u svijetloplavoj boji koje je idealna za tople proljetne dane te laganu plavu majicu. Od modnih dodatak odlučila se za glomaznu crnu torbu, model koji je iznimno popularan ove sezone te retro sunčane naočale. Cijeli outfit povezala je klasičnim sivim salonkama.

 Narančasta, plava, zelena... Jarke boje su in i ovoga proljeća, a mi vam donosimo najbolje komade iz popularnog dućana:

FOTO: Zara Teksturirani bustier top 29,95 EUR FOTO: Zara Suknja hlače s prorezom 25,95 EUR FOTO: Zara Mini haljina s prorezom 12,95 EUR FOTO: Zara Kardigan od strukiranog pletiva 39,95 EUR FOTO: Zara Lepršave hlače s naborima 29,95 EUR FOTO: Zara Kratko rezana bomber jakna 59,95 EUR FOTO: Zara Duga teksturirana suknja 45,95 EUR FOTO: Zara Culotte hlače 29,95 EUR FOTO: Zara Sako smoking stila s remenom 69,95 EUR FOTO: Zara Sako od pikea s preklopom 49,95 EUR

'Crunette' kosa je najlakši način da isprobate novi trend frizura bakrenih boja
Vizažistica poznatih: Gigi Hadid koristi dva parfema koji su pravi hti već godinama i uvijek miriše fenomenalno
Ukrasite dom s malo boje: Ovo su najljepši i najpopularniji proljetni cvjetovi ove godine!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".