Poslovan stil na sasvim poseban način

Odvažite se i budite drugačije u uredu!
Vidi originalni članak

Ako su vam dosadile klasične pencil suknje, obične bijele košulje i klasična odijela, vrijeme je da isprobate nešto novo! Onaj tko je rekao da je uredski dress code dosadan pogriješio je jer se trenutno na policama high street trgovina mogu pronaći zbilja super odjevni komadi! Ako niste za potpuno osvježavanje ormara, možete postojeći styling osvježiti s tek nekim komadom - zanimljivim sakoom, korzetom ili hlačama s uzorkom!

H&M

Neobični krojevi, bordo od glave do peta i kombiniranje vintage traperica s modernim modelima - to je ono što nam za proljetnu sezonu poručuju iz H&M-a, a ovakav je stil namijenjen damama koje vole tek lagani odmak od klasike. 

Massimo Dutti

Boje i uzorci! Bilo da je riječ o neobičnim hlačama ili sakou u jarkoj boji, to je glavna filozofija ovog španjolskog brenda, a u njoj će se pronaći sve dame koje se ne boje eksperimentirati niti biti primijećene na poslu. 

Zara

Dame koje vole ovaj brend Inditexove grupacije moraju biti spremne na monokromatske (ne)boje. No, to ne znači da će izgledati dosadno jer su osvježene kariranim uzorcima, zanimljivim remenjem i polukorzetima. 

Mango

Oversized komad, spajanje različitih uzoraka i naglasak na detaljima ono je što ove sezone poručuju iz Manga! Također, kalsičan sako zamijenite onim dugačkim s trifrtaljnim rukavima, a možete i s kožnom jakom koja odlično izgleda u poslovnim odjevnim kombinacijama. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".