'Posebno mjesto u ormaru imaju haljine, a za dnevne trenutke tu su traperice. Bira i razne jakne u kojima djeluje jako chic'

Dubravka Prpić Znaor prokomentirala je odjevne kombinacije Nine Badrić koja se na sceni ističe stajlinzima, dok u dnevnim varijantama često bira traperice i dobar, stari kožnjak.
Vidi originalni članak

Kombinacije Nine Badrić nikad ne prođu nezamijećeno i uvijek su popraćene nizom pozitivnih komentara. Na njih se osvrnula i Dubravka Prpić Znaor, modna savjetnica i urednica koja primjećuje kako posebno mjesto u njezinom ormaru imaju haljine, nerijetko jačih boja, ukrašene volanima ili sličnim detaljima koji silueti daju posebnu raskoš. 

– Zanimljivi su to krojevi, uglavnom dinamični, kako bi na sceni naglasili pokret ili ženstvenost siluete. Ističu se i puf rukavi te razne varijante trendovskih krojeva na jedno rame. Osim boja, tu su i kreacije čipkastog karaktera, no u crno-bijeloj izvedbi, koje Nina nosi na formalne sakoe klasične forme, što čini dobar stilski kontrast – komentira Prpić Znaor i dodaje da se od cipela ističu štikle koje dobro kombinira uz haljine.

– To su cipele s potpeticom koje lijepo laskaju nozi. Stilom i bojom nastavljaju se na haljinu, kako bi sve skupa bilo usklađeno – kaže nam sugovornica i dodaje kako su za dnevne trenutke tu traperice koje daju ležeran dojam. Bira i razne casual jakne u kojima Nina, kaže nam savjetnica, djeluje vrlo chic.

– Kad poželi rokerski stil, bira uvijek popularni mali crni kožnjak, legendu modne scene – zaključila je Prpić Znaor.

 

 

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".