Posebno atraktivni elementi: Dizajnerica Iva Tuđa predstavlja jesensku kolekciju u znaku životinjskog motiva

Kad ne znate čime podići outfit, tu su modni dodaci zmijskog i motiva krokodilske kože. Ove sezone animalci su hit, stoga i naša dizajnerica ima super ideju
Vidi originalni članak

Dizajnerica Iva Tuđa predstavila je jesensku kolekciju modnih detalja naziva '008'. Naglasak je na motive životinjskog predznaka, a u fokusu dizajna su torbe, neseseri i pljoske.

Autorica smatra da su ovo idealni modni dodaci za žene koje 'znaju izraziti vlastitu individualnost'. Predlaže ih za dan, ali i večer, kao i putovanja.

U procesu dizajniranja posebno brine o materijalima te su oni prvi korak u njezinu radu, koji će definirati i odrediti finalni proizvod.

Pogledajte u galeriji ostatak kolekcije i kampanje:

- Kao i kod proljetne kolekcije, prvi korak bila je odabir materijala. Preferiram podatnu, a istovremeno otpornu i kvalitetnu kožu - navela je Tuđa.

Smatra da ženama često zapravo treba neki poseban detalj za izlazak, dok odjeća može biti i jednostavnija, zagasita, naročito u zimskim, hladnim danima. Zmijske motive u raznim bojama smatra idealnim načinom kako osvježiti jesenski outift.

- Printovi poput krokodilske kože i zmijskog uzorka u nekoliko boja kolekciji daju dodatni vizualni identitet, a minimalistički dizajn omogućuje jednostavno uklapanje u različite stilove. Modeli su dostupni u mini i maxi veličinama, pružajući više mogućnosti za kombiniranje - zaključila je Tuđa.

Zakon i moda: Ustavni sudac ima modni stil bez ijedne mane, čak i kada pogledate stare fotografije
Pokazala je kako s lakoćom kombinira klasiku i trendove, a u bijelom od glave do pete izgleda odlično
Njezin je genijalan stil pravo osvježenje na špici: 'Volim dati šivati stvari, ovu haljinu mi je sašila moja krojačica'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".