Posao iz snova ili? Jedna žena traži nekoga tko će putovati s njom i birati joj odjeću, a ni plaća nije loša!

Direktorica tvrtke objavila je oglas u kojem tražina nekoga tko će joj birati odjevne kombinacije i putovati s njom po svijetu zbog poslovnih sastanaka
Vidi originalni članak

Ako ste osoba koja zbog posla stalno mora putovati, nije jednostavno uvijek izgledati onako kako ste zamislili - svi žele izgledati u skladu s prilikom, a istovremeno i stylish,  ali mnogima ne preostaje mnogo vremena kako bi izabrali odjevne kombinacije. 

Ipak, jedna se direktorica dosjetila nečeg te je objavila oglas kojim će riješiti svakodnevne dileme - voljna je platiti nekome 40 tisuća funti godišnje kako bi išao s njom na svako putovanje i pritom joj smišljao outfite. 

Oglas je objavila na Sewportu, a piše kako traži modnu dizajnericu, stilista ili krojačicu koja će joj pomoći osmisliti genijalne kombinacije, gdjegod se na svijetu nalazila. 

Napisala je:

Gledam u svoj rokovnik i u idućih 12 mjeseci putujem u Istočnu Aziju, Sjevernu Ameriku, Europu i Australiju i trebam osobu koja će putovati sa mnom bez ikakvog oklijevanja.

Direktorica zna kako je to stvarno velik zahtjev pa je istaknula kako ovaj posao ima i neke prednosti - osoba će proputovati dio svijeta, ići na fine večere i plaćen joj je smještaj. Navela je i da jako voli modu te da je sretnica jer si može priuštiti skupocjene komade, piše The New York Post, a dodala je da kandidatkinja mora prepoznati njezin unikatan stil. 

Prethodni stilist otišao je zbog "kreativnih sukoba", a sad je u potrazi za iskusnim, mladim dizajnerom/stilistom sa svježim idejama. Sretnik koji će dobiti posao mora i sam kreairati odjeću, no svi će troškovi biti pokriveni. Kao mali problem navela je i "nepostojanje" radnog vremena, odnosno nekad će morati raditi 50 sati tjedno, a nekad samo 10, ovisno o događanjima i sastancima. 

 

>> Pogledajte u videu kako kumice Ana i Zlata komentiraju modne trendove

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".