Portanova Fashion Incubator - još mjesec dana preostalo za prijavu!

Preostalo je još mjesec dana natječaja za novi Portanova Fashion Incubator na kojem će najbolji mladi i neafirmirani modni dizajner osvojiti glavnu nagradu pod pokroviteljstvom Perwolla!
Vidi originalni članak

Portanova Fashion Incubator u suradnji s Bipa Fashion.hr-om je raspisao natječaj za novu, 16. sezonu. Preostalo je još mjesec dana za prijavu na ovo najutjecajnije regionalno natjecanje mladih i neafirmiranih modnih dizajnera.

Natječaj PFI-a otvoren je do 17. lipnja, a prijaviti se može putem on-line obrasca na adresi www.fashion-incubator.hr gdje se nalaze i detaljnije informacije o projektu Portanova Fashion Incubator kao i o nagradi koju dodjeljuje Perwoll.

Prijaviti se mogu modni dizajneri između 19 i 35 godina bez obzira na formalno obrazovanje. Kolekcije ne smiju biti ranije javno prikazivane i trebaju sadržavati najmanje 10, a najviše 12 modela. Žiri u sastavu Teo Perić, Selma Terlević, Petar Trbović, Lidija Pihler Yuniku i Mija Dropuljić kroz dva selekcijska kruga odabrat će pet najboljih mladih kreativaca koji će se predstaviti u finalu Portanova Fashion Incubatora u trgovačkom centru Portanova u Osijeku, gdje pobjednika očekuje pozivnica za Bipa Fashion.hr i titula “Najbolji mladi dizajner by Perwoll”, što mu uz pozivnicu na tjedan mode donosi i 10.000,00 kuna.

Nova suradnja projekata Portanova Fashion Incubator i Bipa Fashion.hr uz podršku branda Perwoll osigurat će dodatni vjetar u leđa mladim modnim dizajnerima i zajednički formirati regionalno najsnažniju platformu za etabliranje domaćih modnih brendova.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".