Pored nje, nogomet pada u drugi plan: Ima livanjske korijene kao i izbornik, a nazivaju je novom najzgodnijom navijačicom

Deniss Grgić na Instagramu prati više od 26 tisuća ljudi, bavi se modelingom i studentica je Akademije likovnih umjetnosti
Vidi originalni članak

Još na samom početku Svjetskog prvenstva, pozornost medija ukrala je atraktivna Ivana Knoll i ponijela titulu najljepše navijačice. Ipak, tu bi titulu mogla podijeliti s Deniss Grgić koja je na svojim društvenim mrežama izrazila podršku našim nogometašima. 

Deniss na Instagramu prati više od 26 tisuća ljudi s kojima dijeli svoje aktraktivne fotografije. Moramo primijetiti kako je Deniss jako stylish, a to su primijetili i njezini obožavatelji koji je ispod svake fotografije obasipaju komentarima. Deniss "dijeli" korijene s izbornikom Dalićem - one livanjske, no inače je iz Koprivnice.

Studira na Akademiji likovnih umjetnosti, a osim toga se bavi i modelingom. Za portal podravski.hr lijepa Deniss je otkrila:

Sretna sam i ponosna na pobjede naših Vatrenih, a osobito sada jer se uspjeh veže i uz Livno, odakle sam porijeklom. Izradila sam krunu za koju sam imala ideju već ranije, a pobjede naše reprezentacije inspirirale su me da je sada i izradim.

Upravo se tom fotografijom "proslavila" kao još jedna prezgodna navijačica koja krade pozornost medija - pozirala je na Pašmanu, s krunom na glavi, u jednodijelnom bijelom kupaćem kostimu i neizostavnom zastavom. 

Deniss je ispod fotografije ispisala poznate stihove "Ima snagu zlatnog žita, ima oči boje mora, moja zemlja Hrvatska" te poručila kako sreća prati hrabre!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".