Poput Parižanke: Zanosna brineta prošetala gradom u omraženim dizajnerskim cipelama

Za Guccijevim modelom cipela trendseterice su poludjele još prošle sezone, a bit će hit i ovog proljeća
Vidi originalni članak

Neke dame jednostavno znaju kako s basic komadima postići svevremenski chic. Jedna od njih je i ova zanosna brineta koju je naš fotograf uhvatio u Ilici.

Prvo nas je osvojila prekrasnim osmijehom, a zatim i odjevnom kobminacijom koju smo odmah poželjeli kombinirati. Temelj njezinog outfita bile su skinny traperice i prugasta majica koja je klasik u svakom ormaru. Međutim, ono zbog čega ovaj styling nije nimalo običan je odličan sako s crvenim detaljima te cipele s Gucci potpisom. 

Oko ovih cipela vode se vječne polemike jer ili ih volite ili ne - ipak, kojoj god skupini pripadali, morate priznati kako ih je ona odlično ukombinirala. Model sličan njezinom, no u drugoj boji, pronašli smo na Guccijevoj stranici, a tamo se prodaju po cijeni od gotovo 4800 kuna. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".