Poput bombončića: Zgodna brineta sa špice isfurala baš SVE trendove sezone i ukrala poglede

Ne znamo koji komad na njoj je bolji!
Vidi originalni članak

Ako ne znate što kupiti i nositi ovog ljeta, slobodno se ugledajte na ovu cool brinetu sa zagrebačke špice jer je ona u svoju odjevnu kombinaciju uklopila baš sve trendove sezone!

Lijepa dama kombinirala je ružičastu traper suknju s neobičnom bluzom, a svu pozornost ukrali su njezini modni dodaci: sunčane naočale, torba i sandale. Govoreći o posljednjem, odlučila se za popularan model iz Zare koje trendseterice ove sezone obožavaju, a kombinirala ih je s pletenom torbom, no nama su se posebno svidjele njezine sunčane naočale. Odabrala je model s okruglim staklima i perlicama na rubu koje su pravi statement komad, što se može reći i za cijelu kombinaciju!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".