Popularni web shop Asos uveo novosti koje se kupcima neće svidjeti: Povećali cijenu dostave i "prag" za besplatnu dostavu

Prag za besplatnu dostavu prije je iznosio tridesetak funti, a sad je na web shopu potrebno potrošiti 36,17 funti, odnosno 319 kuna kako bi dostava za Hrvatsku bila besplatna.
Vidi originalni članak

Asos je jedan od najpopularnijih web shopova zahvaljujući širokoj ponudi odjeće, obuće, preparativne i dekorativne kozmetike te proizvoda za dom. Ljubiteljice šopinga ga vole jer ima brzu dostavu i jednostavan povrat, a ovih su dana uveli i jednu novost koja se mnogima neće svidjeti.

Naime, uveli su novu cijenu dostave koja sada iznosi 4,34 funte, odnosno nešto više od 38 kuna. Promijenjen je i "prag" za besplatnu dostavu. On je prije iznosio tridesetak funti, a sad je na web shopu potrebno potrošiti 36,17 funti, odnosno 319 kuna kako bi dostava za Hrvatsku bila besplatna. 

Promjene oko povrata nema pa je on i dalje besplatan - rok je 28 dana, a ako kupac vrati u roku između 29 i 45 dana, umjesto povrata novca, dobit će vaučer za kupnju na Asosu. Dobra je vijest što su sniženja češća nego prije pa svakih nekoliko dana Asos nudi 20 posto na sve ili na sniženo. 

Ni Vanna nije odoljela najpopularnijim cipelama ovog proljeća: Fantastično ih kombinira uz šljokičastu mini-haljinu

Mia Dimšić pokazala novu frizuru na Eurosongu, a Matija Vuica komentirala izbor čizama: 'Ne bih stavila takvu obuću!'

Poduzetnica u najpopularnijem uzorku sezone: 'Pomalo pratim trendove, ali većinu toga što je sada hit, ne bih nosila'

Besprijekorno izdanje Maje Tedeschi: 'Ovu sam kombinaciju odabrala jer je proljeće, zato sam ubacila plavu boju i lepršave komade'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".