Zara sve rekorde obara

Prošli tjedan Zara je postala top tema o kojoj su svi pričali. Poznata modna kuća diljem svijeta prodaje svoju odjeću, obuću i nakit nevjerojatnom brzinom, a zarada je vrtoglava.
Vidi originalni članak

„Tha – ra“ kako se njezino ime pravilno izgovara, ima 2000 dućana u vodećim gradovima preko 88 zemalja svijeta, ali ona nije jedina koja donosi profit. Vlasnik grupe Inditex u svojem vlasništvu također drži i brendove poput Massimo Dutti-a, Pull & Bear-a, Stradivarius-a, Uterqüe-a, Oysho-a i Bershke. Zbog toga je sedamdeset i deveto godišnji vlasnik imao  prošli tjedan razloga za slavlje. Grupa Inditex svoju vrijednost povećala je na čak 100 milijardi dolara, a Ortega je zauzeo drugu poziciju na ljestvici najbogatijih ljudi svijeta. Samo jedno mjesto ispred osnivača Microsofta Billa Gates. Zara, sa ostalim popratnim brendovima trenutno je najvrjednija u  cijeloj Španjolskoj, daleko ispred H&M čija je vrijednost sitnih 58,6 milijarda dolara. Interesantno je to što se Zara veoma slabo reklamira, a svejedno je toliko popularna. Sa 10 000 dizajna svake godine i kolekcijama koje se uglavnom prodaju brzinom munje, ima fanove po cijeloj kugli zemaljskoj. Svojom odjećom ima ideju podijeliti strast za modom širokom spektru ljudi, što joj vidimo i uspijeva.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".