Popularni dizajnerski komadi i njihove high street verzije

Tko bi odolio nekoliko desetaka puta jeftinijim verzijama?
Vidi originalni članak

Nije tajna da high street trgovine svoju inspiraciju pronalaze na modnim pistama svijeta visoke mode. S obzirom na to da se kolekcije prikazuju nekoliko mjeseci prije nego što je uistinu nosivo, modne kuće imaju dovoljno vremena za osmišljavanje modela koji neodoljivo podsjećaju na dizajnerske, a samim time i privlače više kupaca, ali i modele koji su nevjerojatno slični da dolazi i do tužbi!

Ukoliko imate Instagram, utoliko ste zasigurno primijetili kako brojne trendseterice proljetne dane provode u dugačkoj crveno-bijeloj haljini. Teško je razlikovati koja se odlučila za Balenciagin, a koja za Zarin model, no moramo priznati da su oba stvorena za ljetne šetnje, ali i romantične večere! 

Traper suknje vraćaju nas u djetinjstvo, a ne skidaju se s modnog trona već nekoliko sezona. Ove sezone definitivno su najtraženije one s izvezenim cvijećem, a u Zari se može pronaći model koji neodoljivo podsjeća na Guccijev, no po puno prihvatljivijoj cijeni. 

Modna kuća Aquazzura još nas je prošle godine oduševila sandalama s čupavim pomponima, a tad je svoju identičnu verziju isključivo u crnoj boji izbacila i Zara. Ove se sezone na njezinim policama sandale ne mogu pronaći, no za high street model pobrinuo se Pull & Bear te ponudio sandale boje vina. Prodano! 

Što bolje simbolizira ljeto od cvjetnih motiva, a osobito su pun pogodak ako su u trodimenzionalnoj varijanti! U kombinaciji s crnom lakiranom kožom izgledaju chic, a na vama je da odlučite birate li Pradin ili Zarin model. 

Loaferice su definitivno najveći proljetni hit, iako je mišljenje o njima podijeljeno. Nekima su omiljena obuća, dok ih druge ne bi obule "ni pod razno". Međutim, o njihovoj uspješnosti svjedoči činjenica da su Gucci iskopirali gotovo svi high street brendovi,street style prepun je upravo ovakve obuće.

Velika se buka digla oko natikača koje je Rihanna kreirala za svoju kolekciju Fenty, odnosno kopije koja se mogla pronaći u Top Shopu. U najavi su bile i tužbe, no Top Shop ne prestaje s modelima koji neodoljivo podsjećaju na one iz Rihannine radionice... Sjajna vijest za sve one koje za natikače jednostavno ne daju 700 kuna! 

Vjerojatno najpopularnija torbica ovog proljeća dolazi iz modne kuće Chloe. U web trgovinama je rasprodana, a sretnice koje su je uspjele ugrabiti ponosno je šeću. Međutim, za sve one koje ne mogu izdvojiti ovu pozamašnu svotu novaca, Mango je ponudio rješenje u vidu nekoliko puta jeftinijeg modela. Torba dolazi u crnoj i bijeloj boji, a sličnost je nevjerojatna! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".