Popularne Vans tenisice od sada možete pronaći i na Arketu, brendu koji stavlja naglasak na održivu modu

Ova uzbudljiva suradnja spaja dva utjecajna brenda kako bi kupcima ponudili besprijekorno iskustvo kupnje i pristup širokoj ponudi Vans cipela.
Vidi originalni članak

Sjajne vijesti za ljubitelje cipela i mode! Vans, legendarni brend obuće, sada je dostupan u Arketu, renomiranom trgovačkom lancu poznatom po odabranom izboru elegantne i održive odjeće. Ova uzbudljiva suradnja spaja dva utjecajna brenda kako bi kupcima ponudili besprijekorno iskustvo kupnje i pristup širokoj ponudi Vans cipela.

Vans je od svojih početaka simbol samoizražavanja i kreativnosti. Poznate po svom bezvremenskom dizajnu, izdržljivosti i udobnosti, Vans cipele postale su glavna stvar u ormarima pojedinaca kroz generacije. Od klasičnih Old Skool i Authentic modela do svestranih Slip-Ons i Sk8-Hi tenisica, Vans nudi raznolik izbor koji zadovoljava različite stilove i preferencije.

Uz Arketovu predanost kvaliteti i održivosti, dodatak Vans cipela njihovoj kolekciji prirodno se uklapa. Arket je poznat po pažljivo odabranoj ponudi odjeće i modnih dodataka, s fokusom na bezvremenski dizajn i etičke proizvodne prakse. Uključivanjem Vansa u svoju ponudu, Arket dodatno proširuje svoj izbor i kupcima pruža još više opcija za  održivu obuću.

Štoviše, Arketova posvećenost održivosti usklađena je s Vansovim vlastitim naporima da minimizira svoj utjecaj na okoliš. Vans provodi razne inicijative za smanjenje otpada, korištenje ekološki prihvatljivih materijala i promicanje odgovorne proizvodne prakse. Odabirom Vans cipela iz Arketa, kupci mogu biti sigurni da njihova kupnja podržava robne marke kojima je prioritet etička i održiva proizvodnja.

Kate Middleton u elegantnom izdanju: Bira cipele omiljene dizajnerice koje su prava retro klasika
Helena Minić Matanić u efektnoj narančastoj kombinaciji: 'Kako je vrijeme živnulo, onda sam i ja živnula s bojama'
Mama i kći potvrdile da je dobar stil nasljedan: 'Sredile smo se za kazalište, ali i inače smo uvijek sređene'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".