Popularna modna platforma pokrenula humanitarnu inicijativu: U prodaji se našao i kultni leopard-kaput Kate Moss

Vestiaire Collective pokrenuo je akciju u kojoj se mogu kupiti komadi koje su poznate dame izdvojile iz svojih ormara i tako pomoći u borbi protiv pandemije
Vidi originalni članak

Vestiaire Collective, internetska platforma za prodaju second hand dizajnerskih komada, pokrenula je humanitarnu inicijativu kako bi pomogla u borbi protiv pandemije koronavirusa. Suosnivačica i predsjednica Fanny Moizant u ovu je inicijativu uključila brojne poznate osobe, a osmišljena je na način da se na platformi prodaje odjeća poznatih osoba pa će novci od prodaje ići neprofitnim organizacijama koje se bore protiv koronavirusa. Moizant je oduševljena reakcijama jer su se u inicijativu uključile poznate dame poput Kate Modd, Rachel Weisz, Thandie Newton, Anne Dello Russo, Carine Roitfeld, Charlotte Tilbury i brojnih drugih, piše Vogue. 

Jedan od komada koji je izazvao najviše pozornosti definitivno je vintage leopard kaput od umjetnog krzna Kate Moss, jedan od najpopularnijih odjevnih komada ove modne ikone prepoznatljivog stila

- Izvrsno je vidjeti ljude iz različitih dijelova modne industrije koji na snalažljive načine podržavaju trud u borbi protiv koronavirusa. Jako sam sretna što ova platforma i zajednica mogu doprinijeti u toj borbi, rekla je Moizant nakon što je njezina inicijativa dobila odličan feedback u javnosti. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".