Popularna influencerica majstorica je spajanja nespojivog: Odabrala slip haljinu i efektne čizme koje ne bi svatko nosio

Dunja Jovanić zablistala je u efektnom izdanju u kojem je spojila elegantne i casual komade
Vidi originalni članak

Dunja Jovanić, instagramski @imfashionbabe, jedna je od najpoznatijih srpskih influencerica, a na Instagramu je prati više od 256 tisuća ljudi koje, između ostalog, oduševljava i svojim odjevnim kombinacijama. 

Još jedan odličan outfit zainteresirao je njezine pratitelje, a u njemu je spojila nespojivo kombiniravši elegantne i casual komade. 

Odabrala je slip haljinu iz Zare koja je naglasila njezinu super figuru i kombinirala je s jaknom od samta, također iz Zare, koju je malo "preradila". S pratiteljima je preko storyja podijelila mini DIY projekt odnosno kako ju je, za potrebe ovog outfita, skratila. Ovakav spoj na prvu je pomalo neobičan, no Dunja zna kako ga isfurati. 

Ipka, zvijezda outfita bile su srebrne čizme do koljena s kroko-efektom koje potpisuje sve popularniji brend Paris Texas. 

Model poput njezinog, samo u plavoj varijanti, pronašli smo na web shopu My Theresa. Cijena ovih čizama je 595 eura, a osim što odlično izgledaju u kombinaciji s haljinom, super pašu i uz skinny traperice.

"Srpska J.Lo" ponovno zapalila društvene mreže u haljini s hrvatskim potpisom

'Srpska J.Lo': Ova blogerica zapalila je Instagram u haljini Matije Vuice
Zgodna srpska blogerica zna koji su hit modeli kupaćih kostima za ovu sezonu

Srpska pjevačica zaludila Instagram fantastičnom svjetlucavom haljinom

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".