Popularna haljina i natikače od gotovo 5900 kuna - što kažete na kombinaciju ljepotice sa špice?

Gucci natikače s krznom veliki su hit i ove sezone
Vidi originalni članak

Da je Gucci apsolutni dizajnerski broj jedan među trendsetericama dokazuje i ova zgodna dama sa zagrebačke špice koja je u svoju kombinaciju dodala komad s potpisom ove talijanske kuće.

Radi se o popularnim natikačama s krznom koje su dame, ali i muškarci počeli nositi još prošle sezone, a čini se da će i ove biti veliki hit! Na web shopu My Theresa pronašli smo model poput njezinog, a cijena mu je gotovo 5900 kuna. Kombinirala ih je s još jednim hit komadom - haljinom Erdem X H&M za kojom je vladala prava pomama kad je kolekcija došla u trgovine u studenom prošle godine. Elegantnu je haljinu upotpunila traper jaknom i odličnom torbom. 

Ovoj zgodnoj dami dajemo čistu peticu za stil!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".