Popričale smo s frajerom čija je fotografija izazvala lavinu reakcija - doznajte tko je!

Oduševio nas je dvaput, no vjerujemo kako dobrim modnim kombinacijama, ali i street style fotografijama tu nije kraj!
Vidi originalni članak

Kaput od tvida, odlične čizme i šal kao obvezni modni dodatak bili su dovoljni za lavinu pozitivnih komentara od strane naših čitateljica, ali i čitatelja ispod članaka u kojemu smo pisali o muškarcu sa zagrebačke špice koji je sve osvojio već dva puta!

Nije trebalo proći mnogo vremena kako bismo  otkrili o kome se radi. Akter dviju zanimljivih street style priča je Marko Nenadić, glasnogovornik u Poreznoj upravi. Budući da njegov modni izričaj odskače od klasičnih odjevnih kombinacija koje imamo prilike vidjeti na zagrebačkim ulicama, zamolili smo ga da nam otkrije svoju modnu formulu i kaže rečenicu-dvije o stilu. Međutim, moramo priznati kako nas je njegov odgovor - iznenadio jer je potpuno suprotan onome što imamo priliku vidjeti na fotografijama. 

Marko je rekao:

S obzirom na to da radim kao PR u Poreznoj upravi, zbog prirode posla uvijek moram biti prigodno odjeven. Ujutro kad se oblačim ne razmišljam mnogo o kombinacijama. Prvenstveno mi je važno da izgledam čisto, uredno i pristojno, ali i da odjevni komadi nisu šareni.

Također, Marko je dodao kako na modu uistinu ne obraća mnogo pažnje te da se ne osjeća kao neka "modna" osoba, odnosno kao netko s upečatljivim i drugačijim stilom. Ipak, otkrio nam je što voli - riječ je, naravno, o vježbanju, a vjerujemo kako je i ono zaslužno za pozitivne reakcije čitateljica. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".