Pop up store Sheriff&Cherry još jednom i u Zagrebu

FOTO: pr sheriff&cherry FOTO: pr sheriff&cherry FOTO: pr sheriff&cherry FOTO: pr sheriff&cherry FOTO: pr sheriff&cherry FOTO: pr sheriff&cherry FOTO: pr sheriff&cherry FOTO: pr sheriff&cherry FOTO: pr sheriff&cherry FOTO: pr sheriff&cherry FOTO: pr sheriff&cherry FOTO: pr sheriff&cherry FOTO: pr sheriff&cherry FOTO: pr sheriff&cherry FOTO: pr sheriff&cherry FOTO: pr sheriff&cherry
Nakon medijskih prezentacija održanih protekloga tjedna u Londonu i New Yorku, domaći brend kultnih naočala Sheriff&Cherry sinoć je u Zagrebu otvorio svoj privremeni Pop Up Store.
Vidi originalni članak

Od sada svi domaći ljubitelji mode neće morati putovati na prestižne svjetske modne adrese poput robnih kuća Barneys u New Yorku, Colette u Parisu, Liberty u Londonu, Lane Crawford u Hong Kongu... već će svoj omiljeni Sheriff&Cherry model moći nabaviti i u ulici Franje Račkoga u centru Zagrebu. Ovom prigodom ujedno je po prvi puta hrvatskoj publici predstavljena i najnovija Sheriff&Cherry kolekcija proljeće-ljeto 2016. koja je svoju premijeru doživjela na Tjednu mode u Parizu prošle jeseni.

U zagrebačkom Pop Up Store uz aktualne Sheriff&Cherry modele iz kolekcije za proljeće i ljeto 2016. izloženi su i kultni modeli naočala iz prijašnjih sezona. Svi Sheriff&Cherry modeli koji dolaze iz kreativne radionice dizajnera Maura Massarotta u potpunosti su ručno proizvedeni u talijanskoj tvornici duge i bogate tradicije. Također, svi Sheriff&Cherry modeli uz unesene inovacije i oplemenjen dizajn u sebi i dalje sadrže najvažnije karakteristike branda čime je Massarotto i ovoga puta ostavio vjeran svom prepoznatljivom 'sheriffovskom' kreativnom izričaju visoko postavivši ljestvicu u kvaliteti posvetivši posebnu pažnju načinu proizvodnje, obliku okvira, kvaliteti leća i ostalim detaljima.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".