Ponovno nam je pozirao omiljeni par: Vole se srediti za špicu i biti u skladu jedan s drugim

Uvijek volimo poslušati što o svojim kombinacijama kažu Zrnka i Miroslav, par od kojeg možemo učiti o stilu
Vidi originalni članak

Zrnka Naletilić i Miroslav Sabolek, umirovljena profesorica književnosti i umirovljeni ekonomist, par je koji nam uvijek navuku osmijeh na lice. Naš Goran Čižmešija ponovno ih je ulovio na zagrebačkim ulicama, a mi smo se prisjetili što su nam rekli o svojem stilu prijašnjih puta.

U jednom od prijašnjih susreta na špici, gospodin Miroslav istaknuo je da je veliki obožavatelj leptir-mašni. U kolekciji ima oko 60 komada, no one su rezervirane samo za subotu. Kako je jednom prilikom rekao za Divu, radnim danima bira kravate, a leptir-mašne jedno vrijeme nije nosio jer su ga čudno gledali:

- Kako su se vratile u modu, nose ih mladi, pa sam opet počeo i ja, ali samo subotom! Nosio sam ih stalno kad sam radio, a dio sam naslijedio od Zrnkinog oca.

Kao što je gospodin Miroslav obožavatelj mašni, tako je Zrnka, modno osviještena dama čiji nas stil svaki put oduševi i inspirira, prava kolekcionarka sova.

- Ne pravih, njih smo imali na boru pokraj kuće, a kako više nema bora, ostale su nam ove umjetne. Imam oko 350 sova sa svih strana svijeta u svim oblicima, figurice, satovi, nakit... Sove simboliziraju mudrost pa sam ih počela skupljati ja, a uz mene ih je zavolio i Miroslav - rekla nam je umirovljena profesorica književnosti prije koju godinu.

Najefektnije haljine i kombinezoni koji će zavladati ove proljetne i ljetne sezone:

FOTO: Mango Haljina-košulja s plisiranim satenskim efektom 39,99 € FOTO: Mango Asimetrična haljina od satena 99,99 € FOTO: Mango Haljina s otvorenim leđima 99,99 € FOTO: Mango Duga haljina otvorenog kroja 69,99 € FOTO: Mango Dugi kombinezon s printom 49,99 € FOTO: Mango Asimetrični kombinezon s volanima 59,99 € FOTO: Mango Pletena haljina s detaljem resa 49,99 € FOTO: Mango Asimetrični kombinezon s volanima 59,99 € FOTO: Mango Satenska kamizol haljina 59,99 € FOTO: Mango Bijela satenska haljina 99.99 € FOTO: Mango Satenski kombinezon s drapiranim vratom 79,99 € FOTO: Mango Heklana haljina s resama 69,99 € FOTO: Mango Haljina s drapiranim dekolteom 79,99 € FOTO: Mango Satenska cvjetna haljina 35,99 € FOTO: Mango Satenski kombinezon na pruge 45,99 €

Agentica za nekretnine nosi popularne tenisice koje se mnogima ne sviđaju, ali njoj baš dobro pristaju
Maskara na koju vrijedi obratiti pozornost: Produljuje trepavice, a ne razmazuje se i ne stvara grudice
Prijateljice Anja i Snežana često se modno usklađuju: 'Nosimo razne stilove, od živih boja do neutralnih, sve ovisi o prigodi i vremenu'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".