Pomorska inženjerka s Hvara čijim se stilom inspiriramo: 'Uvijek se prva spremim, pa čekam ostale'

Pomorska inžinjerka Marija Tudor s Hvara kaže kako je za nju Instagram mali modni dnevnik te vrelo inspiracije
Vidi originalni članak

Kako bi se predstavila u nekoliko rečenica?

– Po struci sam inženjerka inspekcijskog i kadrovskog menadžmenta u pomorstvu. Veliki zaljubljenik u more, dobru glazbu i knjige. Za sebe bih rekla da sam velika pričalica i pravi hedonist. Jako sam uporna i težim tome da svaki svoj san ostvarim. Živim na otoku Hvaru, po meni najljepšem mjestu na svijetu (znam, znam, baš sam objektivna). Dvije velike strasti su mi pečenje kolača i, naravno, moda koja je neizostavni dio mog svakodnevnog života.

Što ti Instagram znači, voliš li stylinge dijeliti s pratiteljima?

– Za mene Instagram predstavlja fenomenalnu platformu gdje možeš naći ama baš sve što želiš. Bezbrižnim listanjem slika na Instagramu često i sama dobivam inspiraciju za stylinge. Instagram doživljavam kao svoj mali modni dnevnik. Uživam u dotjerivanju, pa naravno da i stylinge onda volim dijeliti s pratiteljima.

Koliko se dugo spremaš? Imaš li unaprijed zacrtanu kombinaciju ili biraš spontano?

– Ja sam tip cure koja je spremna u 15 minuta pa onda uvijek čeka sve ostale da budu gotovi. Gotovo nikada nemam zacrtanu kombinaciju u glavi, osim ako se radi o nekoj posebnoj prigodi ili pak o nekom novom komadu odjeće koji jednostavno moram odmah prošetati.

Kako bi opisala svoj trenutačni stil? Koliko se on mijenjao unatrag pet godina?

– Rekla bih da nemam neki određen stil. Volim boje, trenutačno biram one nježnije. Outfit obavezno upotpunim nakitom; u zadnje vrijeme zlatnim. Osim što volim lijepo izgledati kao i svaka žena, volim da mi je udobno pa si uvijek gledam odabrati odjeću od prirodnog materijala. Ali moram naglasiti da se moj stil mijenja ovisno o raspoloženju, o godišnjem dobu. Promijenio se jako unatrag pet godina, tada nisam toliko marila za modne detalje kao sada kada ne mogu zamisliti styling bez dobre torbice i lijepih naušnica ili ogrlice.

Što ćeš još nositi ovoga ljeta? Spremaš li se za modnu jesen, kako?

– Ovog ljeta su mi neizostavni komadi odjeće midi i mini haljine od viskoze, oversized pamučne bijele košulje koje volim vezati u čvor, slamnati šeširi za dnevne kombinacije i sandale na petu. Pripreme za modnu jesen u mom slučaju nisu počele, ali mogu priznati da joj se radujem jer već imam u glavi par outfita koje uključuju visoke čizmice na petu i baloner; za mene dva totalno nezaobilazna komada za savršen jesenski look.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".