Pomalo neočekivano: Ova torba najveći je ljetni must have, nose je sve trendseterice!

Jednako dobro se može isfurati uz elegantan outfit, kao i onaj ležeran
Vidi originalni članak

Ako pratite modne influencerice na Instagramu, niste mogli ne primijetiti kako djevojke na Instagramu ovog proljeća doslovno obožavaju ovu "drvenu" torbu.

Pletene torbe već su ranije stekle veliku popularnost, no polako ih dostižu ove napravljene od bambusa, barem u onoj izvornoj verziji. Pogledali smo kako ih nose domaće djevojke i, moramo priznati, nismo ostali razočarani! Lidija Lešić kombinirala ju je s prekrasnom ružičastom haljinom i cipelama slične nijanse. 

Karla koja se krije iza nicka @bonboniju isfurala ju je uz bijelo od glave do pete: cullote hlače kombinirala je uz basic majicu i Golden Goose tenisice. 

Ana Bacinger čipkaste kratke hlačice i prugastu bluzu zaokružila je s ovom trendi torbom, a dokazala je kako je savršena i za izlet u prirodu!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".