Pomalo frajersku kombinaciju začinila fantastičnim cipelama, a mi znamo gdje na sniženju kupiti slične!

Još jednom je dokazala da je ključ dobrog outfita u pomno odabranim detaljima
Vidi originalni članak

Kombinacija klasičnih hlača i bijele bluze na prvu zvuči pomalo dosadno, nova dama sa Straduna pokazala nam je da može izgledati fantastično ako se upotpuni dobrim modnim dodacima.

Ona je uz damsku kombinaciju kombinirala popularnu jaknu iz Zare te žestvene detalje - mašnu i okruglu torbicu, a osobito su nas se dojmile njezine odlične baršunaste loaferice s predimenzioniranom mašnom koja će, sudeći prema policama high street trgovina, biti veliki hit i ove godine! 

Iako u trgovinama nismo mogli pronaći potpuno iste cipele, osvojile su nas one iz Zare. Riječ je o plavim baršunastim balerinkama koje također imaju predimenzioniranu mašnu, a odlična je vijest da se trenutačno nalaze na sniženju pa ih možete kupiti za 79 kuna!

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".