Poljska modna kompanija Ammalfi stiže u Hrvatsku i donosi nam luksuzne swimwear brendove

Maio Paris mijenja tradicionalnu sliku kupaćeg kostima, pokazujući kako ga koristiti na neočekivan način. Njihovi modeli su dizajnirani u Parizu i proizvede
Vidi originalni članak

Novi luksuzni brendovi dolaze na tržište Hrvatske kao dio poljske kompanije Ammalfi, a među njima se ističu poznati brendovi kao što su Lauren Ralph Lauren, Polo Ralph Lauren, Melissa Odabash i Maio Paris. Ovi brendovi donose bogat izbor kupaćih kostima visoke kvalitete i jedinstvenog stila, pružajući širok spektar opcija za sve ljubitelje mode i elegancije. 

Lauren Ralph Lauren, osim što je brend, predstavlja stil života. Ova linija je prvi put predstavljena 1996. godine i od tada je postala popularna diljem svijeta. Nudeći sportsku odjeću, traperice, haljine te vrhunske dodatke i obuću po pristupačnim cijenama, Lauren Ralph Lauren je stekao reputaciju visoke kvalitete i jedinstvenog stila. Njihove spavaćice i kupaći kostimi ističu se svojom ženstvenošću i senzualnošću, kombinirajući udobnost s modernim dizajnom.

Polo Ralph Lauren, osnovan 1967. godine, sinonim je za američki stil koji objedinjuje eleganciju, ležernost i sportski duh. Tijekom proteklih 50 godina, Polo Ralph Lauren je postao poznat po svojim kupaćim kostimima koji su posebno dizajnirani za aktivne žene i ljubitelje sportova. Njihovi modeli pružaju savršenu ravnotežu između funkcionalnosti i stila.

7

Melissa Odabash je luksuzni brend koji je osnovan 1999. godine i brzo je postao poznat u svijetu luksuznog lifestylea. Ovaj brend je često nazivan "Ferrari svijeta bikinija" zbog svoje prepoznatljive estetike i korištenja najkvalitetnijih tkanina i materijala. Melissa Odabash je promijenila percepciju kupaćih kostima, uvodeći luksuzni stil u svijet plažne mode. Njihove kolekcije su dostupne u preko 50 zemalja diljem svijeta.

Maio Paris je premium pariški brend koji nudi ženstvene i sofisticirane kupaće kostime za oblikovanje tijela i postizanje savršene figure. Njihovi modeli se mogu nositi kako na plaži tijekom dana, tako i na elegantnim događanjima navečer, čime postaju dio profinjenog stylinga. Maio Paris mijenja tradicionalnu sliku kupaćeg kostima, pokazujući kako ga koristiti na neočekivan način. Njihovi modeli su dizajnirani u Parizu i proizvedeni u Portugalu, koristeći certificirane materijale od dobavljača iz Europe koji osiguravaju visokokvalitetan i udoban proizvod.

Ovi renomirani brendovi sada će biti dostupni hrvatskim potrošačima zahvaljujući dolasku Amalfi, poznate kompanije koja se bavi distribucijom luksuznih i premium brendova. Svi ljubitelji mode i kvalitete imat će priliku istražiti raznoliku ponudu kupaćih kostima ovih brendova i pronaći savršeni komad koji odražava njihov stil i osobnost.

Elegancija na malo drugačiji način: Modne ideje prekrasne operne pjevačice osvojit će vas na prvu
Tako jednostavna, a tako prekrasna: Svojom je pojavom zasjenila sve na zagrebačkoj špici
Ne viđa se često ovako cool kombinacija: 'Udobnost mi je prioritet, a volim miješati ležerno uz nešto elegantno'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".