Političarke vole mašne i boje! Jedna bira crveno, druga plavo

Majda Burić bira plavo, a Ivana Ninčević Lesandrić crveno!
Vidi originalni članak

Ovog petka u Saboru nije nedostajalo boja, a za to su se pobrinule dvije zastupnice - Majda Burić u plavom i Ivana Ninčević Lesandrić u crvenom. Prije svega, moramo primijetiti kako obje zastupnice vole ovosezonski trend - mašne pa je Burić svoju svezala oko vrata, dok se Ninčević Lesandrić još jednom odlučila za mašnu na cipelama. 

Majda Burić je sako zanimljvog uzorka upotpunila mašnom u istoj boji, no ostatak odjevne kombinacije nam baš i nije sjeo, odnosno bolji odabir bila bi torbe druge boje.

Što se tiče stila Ivane Ninčević Lesandrić, o njemu smo već pisali i ona ne prestaje iznenađivati svojim outfitima. Ovog je puta izbor pao na crvenu boju. Međutim, ovakva kombinacija baš i nije najuspješnija jer je uparila nekoliko nijansi crvene koje jedna drugoj i ne odgovaraju. Bolji bi izbor svakako bile cipele i torba u drugoj boji, kako bi smirile cijeli styling.

Jednobojne odjevne kombinacije nešto su što zastupnica iznimno voli. Nakon što nas je iznenadila u plavom od glave do pete, nosila je i - bijelu, a za razbijanje monotonije dodala je rozu torbicu. Pojedinačni odjevni komadi vrlo su dobri i vjerujemo da bi zasebno izgledali mnogo bolje, nego kad su ovako ukomponirani jer izgleda nezgrapno i, rekli bismo, "na silu", odnosno vidi se da je uloženo mnogo truda, a rezultat je izostao

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".