Pokazale sve! Kim Kardashian i njena bivša asistentica nose "gole" kupaće kostime

Ove zgodne dame pokazale su sve svoje adute
Vidi originalni članak

Kim Kardashian na Instagramu obožava pokazivati svoju figuru, a kako možete vidjeti na njenom profilu, održava je svakodnevnim jutarnjim tjelovježbama. Objavila je fotku u uskom bodiju ili badiću, nismo sigurni, a ispod njega se baš sve nazire.

Njena bivša osobna asistentica koja se i pojavljivala i u reality showu Keeping up with the Kardashians, a nakon toga i sama postala slavna, isti taj dan objavila je fotku u badiću s visoko rezanim donjim dijelom. Zgodna Stephanie Shepherd ispod fotke rekla je kako čeka doba godine kad cijelo vrijeme provodi u badiću. I mi bismo, da tako dobro izgledamo.

Jednostavan nude badić super je komad za nadolazeće ljeto jer se može kombinirati i uz traper hlačice i postati super outfit za neki after beach party. 

Kumica Ana s Dolca ispričala nam je sve što zna o Kardashianima, evo kako ih je iskomentirala:

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".