Pokazale ramena i isklesane trbuhe: Prijateljice na špici osvajaju u seksi kombinacijama

Cure s outfitima nisu filozofirale - basic komadima dodale su trendi detalje i dobile odlične kombinacije
Vidi originalni članak

Zagrebačka je špica prepuna stylish prijateljica koje nas uvijek osvoje svojim odličnim odjevnim kombinacijama.

Ovog smo puta izdvojili četiri dame koje su se odlučile za potpuno ljetne "krpice" pa su iz ormara izvukle svoje najbolje topove i pokazale ramena, ali i ravan trbuh. Plavuša na gornjoj fotografiji držala se potpune jednostavnosti pa je top na bretelice kombinirala uz skinny traperice, odlične čizme i Louis Vuitton torbu. Njezina se prijateljica također odlučila za uske traperice koje je kombinirala uz popularne Isabel Marant Bobby tenisice i genijalan top kojim je otkrila ramena, ali i trbuh. 

Na drugoj fotografiji, pozornost su nam je najprije ukrala obuća djevojaka - obje su se odlučile za modele s krnzom. Djevojka na lijevo kombinirala je popularne traperice s perlicama uz Louis Vuitton torbu i romantičan top, dok je njezina prijateljica isfurala natikače (i ove će sezone biti veliki hit!) uz lepršavi topić i široke traperice.

Cure, odlične ste i ovo je definitivno najbolji poziv ljetu da dođe što prije!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".