Pokazala zašto volimo gležnjače u toploj sezoni: S kratkim jeans kombinezonom izgledaju stvarno efektno

Odlično izdanje zabilježio je naš Goran Čižmešija, a Petrine modne ideje možete prepisati ovih dana
Vidi originalni članak

Posljednjih nekoliko sezona kombinezoni su došli u prvi plan. Volimo ih duge i kratke, za svaki dan i u formalnim prigodama, lepršave i one od jeansa. Nosi ga i glumica Petra Tunjić koja ga odlično kombinira s gležnjačama. Svojom je kombinacijom pokazala zašto u proljetnim danima volimo nositi čizmice na "gole" noge, što izgleda jako chic. Odlično izdanje prošlog je lipnja zabilježio naš Goran Čižmešija, a rado se njime inspiriramo i ovih toplih proljetnih dana.

– Ova kombinacija može proći i pod dnevno i pod večernje izdanje, a uz to se u tome i udobno osjećam. Imam pet traper kombinezona, neki su kratki, neki drugi. Većinom nosim jednobojne stvari, jedino mi košulje nekad znaju biti s uzorkom. Preko dana često nosim tenisice ili nešto ravno, a štikle su mi za navečer – kaže Petra za Divu.

Ako ne preferirate čizme u toploj sezoni, umjesto njih možete ubaciti tenisice, sandale s blok-potpeticom ili mokasine, a svaki od tih odabira izgledat će jako chic. Petra je stajling nadopunila torbom popularnog isprepletenog kroja kojeg trendseterice jednostavno obožavaju, a u bijeloj boji, torba je idealna za dugo, toplo ljeto.

Sviđa li vam se trend kombinezona, zavirite u galeriju gdje smo izdvojili modele koji će savršeno zamijeniti haljine u svakoj prigodi:

FOTO: Mango Kombinezon s printanim metalnim detaljima 59.99 € FOTO: Mango Modalni kombinezon u stilu košulje 49.99 € FOTO: Mango Traper hlače na pruge 59.99 € FOTO: Mango Satenski kombinezon s križnim leđima 59.99 € FOTO: Mango Dugi kombinezon sa mašnom 59.99 € FOTO: Mango Satenski kombinezon s remenom 49,99 € FOTO: Mango Dugi kombinezon s printom 49,99 € FOTO: Mango Dvobojni dugi kombinezon 45,99 € FOTO: Mango Traper kombinezon kratkih rukava 59,99 € FOTO: Mango Kombinezon s cvjetnim printom i kravatom 49,99 € FOTO: Mango Satenski kombinezon na pruge 45,99 € FOTO: Mango Dugi kombinezon na kopčanje 39,99 € FOTO: Mango Dugi asimetrični kombinezon 59,99 € FOTO: Mango Satenski kombinezon s printom 59,99 € FOTO: Mango Laneni kombinezon s čvorovima 59,99 € FOTO: Mango Kombinezon s uzorkom lančića 45,99 € FOTO: Mango Dugi asimetrični kombinezon 69,99 € FOTO: Mango Satenski plisirani kombinezon 39,99 € FOTO: Mango Kombinezon s mašnom 59,99 € FOTO: Mango Kombinezon s printom na remen 59,99 €

Sandi Cenov ima sjajan stil: 'Ponekad sam odjeven bajkerski, a ponekad elegantnije, kao danas'
Suknja s prorezom i kratka bluza pristaju joj kao saliveni: 'Slabo nosim uzorke, brzo mi dosade'
5 najprodavanijih maskara koje Hrvatice obožavaju: Trepavicama daju volumen, izgledaju gušće i duže

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".