Pokazala odličan struk: Prezgodnoj curi sa špice i omražene traperice stoje fantastično

Kombinirala ih je s dizajnerskim natikačama koje trendseterice obožavaju!
Vidi originalni članak

Traperice, top i natikače - na prvu zvuči jako jednostavno, no tako izgleda modna formula za savršenu ljetnu kombinaciju. To zna i ova ljepotica sa zagrebačke špice koja je široke traperice isfurala uz prugasti top i njima otkrila fantastičan struk, možemo reći - spreman za ljeto i plažu!

Međutim, ono što nam je zapelo za oko su natikače ove dame. Ove sezone to je vrlo popularan model, a ona se odlučila za dizajnerski Hermes model čija je cijena na njihovom web shopu veća od 4 tisuće kuna. Međutim, zavirili smo u ponudu high street trgovina i pronašli gotovo identičan model - u Zari se prodaje po nekoliko puta nižoj cijeni! 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".