Pogodite koliko koštaju najskuplje cipele na Net-a-porteru!

Pronašli smo tri najskuplja para cipela u ovom dizajnerskom online shopu
Vidi originalni članak

Uvijek možemo maštati... Najskuplje cipele na Net-a-porteru nose Saint Laurent potpis, a već su postale viralni hit. Svjetlucave čizme hipnotizirale su svakoga tko je sjedio na jednoj od posljednjih revija i nakon toga više ništa nije bilo isto, jer su doslovno u jednom danu srušile internet.

Stoje 8000 eura, odnosno gotovo 60 000 kuna. Druge najskuplje cipele dolaze iz "radionice" brenda The Row, a stoje 6430 eura, oko 47 000 kuna. 

Treće na listi su visoke (visoke!) čizme koje je popularizirala Rihanna jer ih je nosila na svojoj zadnjoj turneji. Nastale su suradnjom Vetementsa i Manolo Blahnika, a stoje 3590 eura, odnosno oko 27 000 kuna. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".