Pogodite koji je muškarac hrabro isfurao ovaj sako cvjetnog uzorka

U potpunosti neočekivana kombinacija
Vidi originalni članak

Na odvažne kombinacije Gorana Bregovića već smo navikli jer nas je nerijetko znao iznenaditi outfitima u kojima je nosio velike trendove sezone, primjerice baršun. Međutim, na konferenciji uoči koncerta s Zagrebačkom filharmonijom, ovaj nas je glazbenik totalno ostavio bez riječi! 

Naime, kombinaciju bijelih hlača i klasične plave košulje odlučio je upotpuniti totalno neočekivanim detaljem - sakoom cvjetnih motiva. Taj je motiv već nosio, međutim on nikad nije bio ovako izražen. Jedino što možemo reći na ovakav outfit je da se Bregović definitivno uklopio u globalno popularan trend nošenja cvjetnog uzorka i zaslužuje stilsku peticu za hrabrost!  

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".