Pogledali smo cijelu Rihanninu Fenty kolekciju i ovo bi mogli biti najveći favoriti

Nakon što se u srijedu pojavio video i par vizuala, sada je poznato kako će kompletna kolekcija izgledati
Vidi originalni članak

I moramo vam reći da nam uopće nije loša! Prevladavaju traper i basic komadi, nude nijanse, nježne nijanse ružičaste, bijela, voluminozni rukavi... Sve u svemu jako u stilu Rihanne i prilično je uvjerljiva da nije riječ samo o još jednom pokušaju slavnih da prodaju bilo što sa svojim imenom, a da zapravo nemaju neke veze s time.
Cijela kolekcija odiše njezinom vibrom. 

Pa krećemo...

U ovom bež sakou i "pederuši" kao da smo je već vidjeli i moramo priznati da nam se sviđa

Isto možemo reći i za ove hlače, a svi se komadi sjajno uklapaju jedni s drugima. Basic komadi su odlični jer u njima uvijek izgledate sređeno bez da razbijate glavu oko stylinga. 

Hlače s prethodne slike dolaze i u traper varijanti, a ovdje su sparene s bijelom bluzom s voluminoznim puf rukavima, koji su se već prometnuli u hit sezone. 

 Za kraj smo izdvojili ovaj sako-haljinu u ružičastoj boji koji će biti zaista za hrabre, ali mislimo da će odlično kombinirati na široke hlače ili na biciklističke hlačice. 

Rihannini fanovi koji su već bacili oko na svoje favorite, dobro će popeglati kartice jer će najjeftiniji komad stajati oko 400 dolara. Točnije, cijene se kreću od 420 dolara za sunčane naočale do najskupljeg komada (korzeta) od 1100 dolara, piše Refinery29. Kolekcija nije baš za svačiji džep, ali ne sumnjamo kako ima svoju publiku. Prodaja starta na njezinom Fenty siteu 29. svibnja. 

I znate kako kaže onaj poznati meme"It's ugly, until Rihanna decides it's not." (Ružno je dok Rihanna ne odluči da nije)

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".