Pogledajte suradnju Stella McCartney x The Beatles s manje poznatim prizorima i fotografijama

Taman ususret dokumentarcu Petera Jacksona "The Beatles: Get Back", predstavljena je i suradnja Stella McCartney x The Beatles koja izgleda genijalno!
Vidi originalni članak

Dokumentarac Petera Jacksona "The Beatles: Get Back" dolazi na Disney+ na Dan zahvalnosti, a trodijelni dokumentarac bilježi nastanak posljednjeg albuma benda, Let It Be, s isječcima iz više od 60 sati nikad prije viđenih snimaka. 

"Get Back", piše Vogue, prikazuje kraj šezdesetih, kraj Beatlesa, kao i početak svega ono što je uslijedilo za Paula McCartneya, Johna Lennona, Georgea Harrisona i Ringa Starra. Tim povodom, dizajnerica Stella McCartney predstavila je limited olekciju u kojoj je koristila kultne i neke manje poznate fotografije i grafike Beatlesa

- Film je uhvatio neke tako posebne, dragocjene trenutke, epski je - rekla je Stella za Vogue i dodala da je željela kolekcijom istaknuti svoju obiteljsku povezanost, kao i da je, u tom pogledu, napravila neki korak dalje od "klasične" suradnje. Svaki od komada u kolekciji je unisex, a dostupni su od 19. studenog u Stella McCartney trgovinama i na Net a Porteru. Kao i u ostatku svojih kolekcija, McCartney se i u ovoj vodila održivošću.

- Mnogi će samo uzeti album otisnuti ga na majicu, a ona će se prodavati zbog benda. Ja ću uvijek u konceptu napraviti korak dalje jer imam takvu želju kad stvaram nešto, ne samo zbog mog oca, nego i zbog svih ostalih članova Beatles obitelji. Postoji odvažnost u onome što smo stvorili i zaista smo ponosni što volimo Beatlese i glazbu.

Gradom je prošetala u hlačama zanimljivog efekta: Nisu za svakog, a njoj tako dobro pristaju

Studentica u jakni koja je i ove sezone među traženijima: 'Imam hrabrost odjenuti ono što drugi nemaju'

Mama i kći osvajaju simpatičnošću: 'Nekad mami kažem da mi se ne sviđa što je ona obukla'

Jabuka i cimet omiljen su zimski spoj: Isprobajte recept za tortu koja će nestati u trenu

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".