Pogledajte što Zara predlaže za proljeće: U kolekciju su dodali klompe, i to čak u nekoliko verzija!

Čini se kako Zara samo slijedi trendove koje su postavile velike luksuzne kuće poput Hermèsa, koji je na Tjednu mode u Parizu u listopadu prošle godine predstavio klompe u kolekciji za proljeće i ljeto 2021.
Vidi originalni članak

Ako vam je već dosta kaputa, čizama, kapa i šalova te se veselite lepršavim trendovima koje donosi proljeće, možda će vas iznenaditi što je za toplu sezonu pripremila Zara, jedan od omiljenih high street brendova. 

Zavirili smo u novu kolekciju i među cipelama pronašli - klompe! Moguće je birati između dvije verzije, crne čija je cijena 599,90 kn i bež varijante s trakom na čičak oko gležnja, koje su nešto skuplje, pa je njihova cijena 799,90 kn.

Oba su modela napravljena od kože, a osim po boji, razlikuju se i po visini pa je visina potplata kod bež modela 4,7 cm, dok je potplat kod crnog visok 1,5 cm. 

I bež i crne klompe na prednjem su dijelu ukrašene zakovicama. Čini se kako Zara samo slijedi trendove koje su postavile velike luksuzne kuće poput Hermèsa, koji je na Tjednu mode u Parizu u listopadu prošle godine predstavio klompe u kolekciji za proljeće i ljeto 2021. Time su nagovjestili da razdoblje "ružne obuće" još uvijek nije gotovo jer su gotovo sve kombinacije koje smo tada imali prilike vidjeti na pisti bile upotpunjene klompama. 

Jedan od najbolje odjevenih Hrvata: 'Nisam tip za trenirke, a dovoljno sam hrabar da mogu nositi nešto netipično'
'Po stilu smo se skužili i na faksu. U vezi smo godinu dana i od tada idemo zajedno u šoping, sugeriramo si što kupiti'
Razmišljate o novoj frizuri? Isprobajte frizuru za koju stručnjaci tvrde da će biti najveći hit ove godine
Napravite cheesecake za koji će se tražiti kriška više! Brzo je gotov, a u njemu ćete uživati cijeli vikend

Isprobajte trik za motanje tortilja koji je oduševio društvene mreže

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".